Nyhedsbreve fra kolonihaveforbundet Kreds 1, Hovedstaden Syd


Nyhedsbrev December 2023

Kære bestyrelser                                                                      
 
Fra HF Bergmannshave, har kredsen modtaget følgende:
 
"Til venlig orientering har vi som haveforening købt abonnementet "Forsynometer" hos HOFOR. Det betyder, at vi i real-time kan aflæse vores vandforbrug på timebasis. Det betyder også, at vi har erfaret, at vi har et konstant vandspild på 100 l/timen i sæsonen.
Vi ved ikke om vandspildet er på fællesledningen eller i de enkelte haver - men det er en interessant problemstilling, som vi selvfølgelig vil forsøge at afhjælpe.
 
Det koster 975,-kr. i engangsoprettelse og - 1.400,00 kr. pr. år.
Vandspildet koster ca. 20.000 kr. om året, så pengene er hurtigt "tjent" hjem.
Det kunne være, at andre haveforeninger kunne drage nytte af denne oplysning. I er velkommen til at kontakte mig ellers kan I kontakte: Ole Kristensen, Key Account Manager, Forsyningsprodukter, tlf.2795 4881 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
Venlig hilsen Thomas Hermann Lang, formand i HF Bergmannshave - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. "
 

 

Til de københavnske haveforeninger kan jeg oplyse, at der fortsat arbejdes ihærdigt for at finde en løsning for en fornuftig kloakeringsplan. Der er afholdt rigtig mange møder med advokat, kommune og Kolonihaveforbundet. Kredsen har lige besluttet at stoppe samarbejdet med advokaten og fortsætter med juridisk bistand fra Kolonihaveforbundet samt støtte fra GRACE Public Affairs. Jeg håber, at vi i løbet af januar måned kan komme med noget nyt i den forbindelse.

Så skal der bydes velkommen til HF Frederiksholm som har valgt, at melde sig ind i Kolonihaveforbundet og dermed også i Kreds 1. HF Frederiksholm er en mindre forening som er beliggende i Sydhavnen. Et stort velkommen til alle medlemmer i HF Frederiksholm, vi håber på et godt samarbejde.
Ulovlig beboelse i vores kolonihaver er sat på dagsordenen, og mange af jer har sikkert læst om problematikken i pressen for nylig. Det lader også til, at flere partier i Folketinget vil tage sagen op i det nye år.
 
Onsdag den 13. december er sidste kontordag på kredskontoret i år. Vi træffes igen onsdag den 3. januar 2024 på kontoret og telefonerne mellem kl. 17 -19.
På kredsbestyrelsens vegne vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle vore medlemmer i kredsens foreninger en god jul samt godt nytår. Tak for fint samarbejde i løbet af året og på gensyn i det nye år.

Med venlig hilsen

Amy Lauridsen
Formand

Kolonihaveforbundet

Kreds 1, Hovedstaden SydKolonihaveforbundet Kreds 1, Hovedstaden Syd.
Egensevej 25.
2770 Kastrup.
Tlf: 30 31 00 43
30 31 07 94
eller 30 31 55 90

CVR 22126318

.

Det sker i Kreds 1/ Syd