Nyhedsbreve fra kolonihaveforbundet Kreds 1, Hovedstaden Syd


Nyhedsbrev November 2023

Kære bestyrelse

I lørdags blev kredsens årlige præmiefest afholdt i Frederiksberghallen. En fin fest med mange glade kolonihavelejere, som denne aften fik overrakt deres præmie for velholdt have. De haveforeninger, som ikke deltog i arrangementet i lørdags, kan nu afhente foreningens præmier på kredskontoret, Egensevej 25, 2770 Kastrup. Kontoret har åbent onsdage mellem kl. 17 - 19. Husk venligst, at kontoret altid har lukket den sidste onsdag i måneden. Sidste frist for afhentning er onsdag den 13. december 2023.

Til de københavnske haveforeninger kan jeg oplyse, at vi så småt har genoptaget forhandlingerne med Københavns Kommune angående kloakering. I den forbindelse har vi fået mulighed for at engagere GRACE, et eksternt public affairs bureau, til at hjælpe med nemmere adgang til politikerne. Kolonihaveforbundet har  tidligere benyttet GRACE i forbindelse med Kolonihaveloven. Kredsen får ingen ekstra udgifter i den anledning, idet vi har fået en bevilling fra Kolonihaveforbundet.

Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tak til de mange medlemmer, som har tilbudt hjælp i forbindelse med kloakeringssagen. Jeg vil fortsat opfordre til, at medlemmer som foreninger meget gerne må henvende sig til lokalblade eller personer, som har indflydelse i Borgerrepræsentationen og Københavns Kommune i forbindelse med de urimelige betingelser, som kommunen vil udsætte os for. I er velkommen til at sende dette brev videre til jeres medlemmer.

Med venlig hilsen

Amy Lauridsen

Formand

Kolonihaveforbundet

Kreds 1, Hovedstaden SydKolonihaveforbundet Kreds 1, Hovedstaden Syd.
Egensevej 25.
2770 Kastrup.
Tlf: 30 31 00 43
30 31 07 94
eller 30 31 55 90

CVR 22126318

.

Det sker i Kreds 1/ Syd

Juni

Juli

  • Jul 4
    Vurderings kursus Bruch Up Tor. 4 Jul, 2024 (16:00 - 20:00)Læs mere om kurset her, hvor du også kan tilmelde dig kurset. https://www.kolonihave-kreds1.dk/index.php/vurderingskurser