Præmiefesten 2013 blev igen i år afholdt på hotel Scandic på Frederiksberg.

Indledningsvis bød kredsformand Nils Tornbo velkommen og ønskede en god aften.

Der var en speciel velkomst til alle præmietagerne, som blev ønsket hjertelig tillykke med udtagelsen.

Nils Tornbo nævnte det positive i, at så mange bidrager med at gøre en ekstra indsats for at vedligeholde og pleje de danske skatte af vores kolonihaver.

Han bød derefter velkommen til kolonihaveforbundsformand Preben Jacobsen, som i år havde lovet at være gæstetaler ved vores præmiefest.

Preben omtalte, hvor vigtig det er at stå sammen om at bevare vores kultur i haverne, men vi skal altid have en plads til fornyelse samt fortsætte med at værne om de værdier, vi har.

Efterfølgende blev der uddelt præmier.

Ærespræmietagerne fik overrakt en smuk buket blomster, et ærespræmiebevis, en fotocollage af billeder fra haven fotograferet af havekonsulent Lise Lotte Juel samt et sæt skåle fra den Kongelige porcelænsfabrik og en fin stofpose med påtrykt Kreds 1 logo på til at transportere det hele hjem i.

Til de som modtog 1. præmier var der en stor skål, ligeledes fra den Kongelige porcelænsfabrik, et æresbevis samt den fine stofpose med logo på.

Stort tillykke til alle.

Efterfulgt af middagen havde vi fornøjelsen af at blive underholdt af entertainer og violinist Kim Sjøgren, til stor morskab for alle.

Sangerinden Anne Herdorf kom på scenen og gav mange af hendes numre, som hun sang på bedste vis. Hun er fantastisk dygtig og modtog også mange klapsalver.

Musik til dansegulvet blev leveret af Ryst the Posen, som fik os op af stolene og ud og svinge benene.

Vi sluttede af med at synge "Skul gammel venskab rent forgå"

Tak til alle for en god aften.